Списък с админи Списък с V.I.P играчи За контакти
Списък с админи Списък с V.I.P играчи
10 години Counter-Strike: Global Offensive
Най-големият конкурентен FPS от това поколение започна живота си като конзолен порт. Замислен като нова ера за емблематичния франчайз, Counter-Strike: Global Offensive имаше за цел да обедини разделените общности на 1.6 и Source и най-накрая да пренесе Counter-Strike на конзоли, където FPS жанрът се разрастваше бързо. На пълно десетилетие, CS:GO все още привлича 21 милиона играчи на месец и разпродава огромни стадиони за електронни спортове за големи турнири, въпреки че мечтата за успех на конзолата никога не се сбъдна. Малко игри някога ще успеят да достигнат висините на CS:GO и нейното пътуване все още не е приключило. Но 10-годишнината е чудесно време да погледнем назад към моментите, които направиха CS:GO това, което е днес. Имаше големи противоречия, които доведоха до нова интернет регулация, актуализации, които повлияха на стотици бъдещи игри, и пътуването да се превърне в един от най-големите електронни спортове в света. Това беше истинско влакче за феновете и дори понякога забавляваше далечните зрители. Раздвояващо изстрелване Представена като игра, която да обедини разпокъсаната общност на Counter-Strike, надеждите със сигурност бяха големи за CS:GO, когато беше обявена, но веднага щом стартира, стана ясно, че това не е това, което никоя от страните иска.
 • Категория: Новини
 • Автор: sanitara
 • Публикувано на: 02.21.23 / 13:39
 • Прегледи - 336
Коментари#1: CS 1.6 сървъри ( 06.Dec.2023, 14:40)
Охааа... ще пишеш първия коментар, а?


За да пишете коментари, трябва да влезете в системата, като използвате форума, за да създадете нов акаунт или да влезете във вече съществуващ такъв.
Последни новини

Counter-Strike 2 официално обявен от Valve

Разработчикът на игри Valve официално обяви Counter-Strike 2 , дългоочакваната актуализация на своето водещо FPS заглавие за електронни спортове Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO). Затворена бета версия за Counter-Strike 2 стартира днес за избрани играчи на CS:GO, като пълната игра пристига това лято, съобщи Valve. Counter-Strike 2 ще замени CS:GO след официалното стартиране на играта, отклонение от предишните актуализации на франчайза на Counter-Strike, при които няколко версии на играта — и сцени от електронни спортове — се изпълнява ... прочети още »
 • Публикувано на: 03.24.23 / 06:32
 • Прегледи: 310

CS:GO стана прекалено фокусиран върху Европа като електронен спорт

Главният изпълнителен директор на Complexity Джейсън Лейк го заведе в Reddit, за да говори за предизвикателствата, пред които са изправени клубовете в Северна Америка поради по-развитата европейска CS:GO сцена. По-специално той спомена, че отборите трябва да прекарат по-голямата част от годината на друг континент, за да могат да се състезават на най-високо ниво. В крайна сметка CS:GO е станал твърде фокусиран върху ЕС като електронен спорт. Да, пандемията изигра роля за това, но резултатът е същият. Б ... прочети още »
 • Публикувано на: 03.15.23 / 09:47
 • Прегледи: 254

10 години Counter-Strike: Global Offensive

Най-големият конкурентен FPS от това поколение започна живота си като конзолен порт. Замислен като нова ера за емблематичния франчайз, Counter-Strike: Global Offensive имаше за цел да обедини разделените общности на 1.6 и Source и най-накрая да пренесе Counter-Strike на конзоли, където FPS жанрът се разрастваше бързо. На пълно десетилетие, CS:GO все още привлича 21 милиона играчи на месец и разпродава огромни стадиони за електронни спортове за големи турнири, въпреки че мечтата за успех на конзолата никога не се сбъдна. ... прочети още »
 • Публикувано на: 02.21.23 / 13:39
 • Прегледи: 336

Издадена е актуализация на Counter-Strike 1.6

Поправки и актуализации Коригиран срив на командата viewdemo за определени демонстрационни файлове Поправени са кутии за амуниции, които видимо се появяват при закупуване на амуниции Корекция на сигурността на обработката на прекъсване на връзката с клиента Корекции на сигурността за обработка на команди в конзолата Корекция на сигурността на комуникациите клиент/сървър Корекция на сигурността на зареждането на модела Поправки за сигурност на зареждането на BSP и WAD Задаването на _cl_a ... прочети още »
 • Публикувано на: 02.21.23 / 13:29
 • Прегледи: 277

Регистрация на Nick в сървърите на Fatall-Error.info

Всеки може да регистрира своя ник безплатно в сървърите на Fatll-Error.info След като го регистрирате ще получите префикс [Registered] и никой няма да може да влиза в сървъра с вашия ник. Натиснете зеления бутон от менюто и следвайте стъпките. Приятна игра в нашите сървъри! ... прочети още »
 • Публикувано на: 02.21.23 / 06:03
 • Прегледи: 246

НОВО!!!

Здравейте приятели и фенове на играта. Каним ви да се присъедините към нас в платформата Discord, където можем да си говорим и да се забавляваме още повече!

ЛИНК: https://discord.gg/GFfJCRNGPJ

Поздравеи bringmefans1 и екипът на FATALL-ERROR.INFO!
... прочети още »
 • Публикувано на: 12.23.18 / 20:53
 • Прегледи: 1214

Нов дизайн!

Здравейте, с радост искам да ви представя най-новия сайт за гейм сървъри в България - FaTall-Error

След дълъг труд, безсънни нощи и хъс нашият екип, завърши бета версията на проекта ни, но с времето си ще завършим проекта напълно ...

Ние приемаме всякакви ваши предложения, коментари и забележки, които можете да изразите в форума ни или в контакт формата ни като ни изпратите съобщение ...
Надяваме се на успех и да постигнем това, към което сме се насочили, а именно к ... прочети още »
 • Публикувано на: 02.16.17 / 13:29
 • Прегледи: 1573
Виж всички новини

Навигация