Списък с админи Списък с V.I.P играчи Регистрирани никове Сървър реклама Банер реклама Зареди кредит За контакти
CS:GO стана прекалено фокусиран върху Европа като електронен спорт
Главният изпълнителен директор на Complexity Джейсън Лейк го заведе в Reddit, за да говори за предизвикателствата, пред които са изправени клубовете в Северна Америка поради по-развитата европейска CS:GO сцена. По-специално той спомена, че отборите трябва да прекарат по-голямата част от годината на друг континент, за да могат да се състезават на най-високо ниво. В крайна сметка CS:GO е станал твърде фокусиран върху ЕС като електронен спорт. Да, пандемията изигра роля за това, но резултатът е същият. Базираните в NA организации издържат на брутален график за пътуване, който поставя нашите играчи в постоянно неизгодно положение. NA CS:GO се състезава срещу екосистемата Valorant за очите, но много от нашите излъчвани мачове са от 5 до 7 часа сутринта наше време и очакваме феновете на NA да се ангажират със съдържанието? Трябва да има по-добър баланс на събитията, които се провеждат в различни региони, за да може CS:GO да остане T1 електронни спортове в бъдеще. NA, по-специално, е твърде критичен за финансовото здраве и благосъстоянието на екосистемата, за да обслужва постоянно региона. Ръководителят на Complexity добави към съобщението на генералния мениджър на организацията Греъм "messioso" Пит, който сподели трудния график за пътуване на северноамериканския отбор: само през последните два месеца списъкът е летял 99 пъти и е прекарал 464 часа (повече от 19 дни ) на пътя като цяло. През 2023 г. Complexity се състезава в BLAST Premier Spring Groups 2023, IEM Katowice 2023 и ESL Pro League Season 17, които се проведоха в Европа. Източник: csgo.com
 • Категория: Новини
 • Автор: sanitara
 • Публикувано на: 03.15.23 / 09:47
 • Прегледи - 12
КоментариОхааа... ще пишеш първия коментар, а?


За да пишете коментари, трябва да влезете в системата, като използвате форума, за да създадете нов акаунт или да влезете във вече съществуващ такъв.
Последни новини

CS:GO стана прекалено фокусиран върху Европа като електронен спорт

Главният изпълнителен директор на Complexity Джейсън Лейк го заведе в Reddit, за да говори за предизвикателствата, пред които са изправени клубовете в Северна Америка поради по-развитата европейска CS:GO сцена. По-специално той спомена, че отборите трябва да прекарат по-голямата част от годината на друг континент, за да могат да се състезават на най-високо ниво. В крайна сметка CS:GO е станал твърде фокусиран върху ЕС като електронен спорт. Да, пандемията изигра роля за това, но резултатът е същият. Б ... прочети още »
 • Категория: Новини
 • Автор: sanitara
 • Публикувано на: 03.15.23 / 09:47
 • Прегледи: 12

10 години Counter-Strike: Global Offensive

Най-големият конкурентен FPS от това поколение започна живота си като конзолен порт. Замислен като нова ера за емблематичния франчайз, Counter-Strike: Global Offensive имаше за цел да обедини разделените общности на 1.6 и Source и най-накрая да пренесе Counter-Strike на конзоли, където FPS жанрът се разрастваше бързо. На пълно десетилетие, CS:GO все още привлича 21 милиона играчи на месец и разпродава огромни стадиони за електронни спортове за големи турнири, въпреки че мечтата за успех на конзолата никога не се сбъдна. ... прочети още »
 • Категория: новини
 • Автор: sanitara
 • Публикувано на: 02.21.23 / 13:39
 • Прегледи: 59

Издадена е актуализация на Counter-Strike 1.6

Поправки и актуализации Коригиран срив на командата viewdemo за определени демонстрационни файлове Поправени са кутии за амуниции, които видимо се появяват при закупуване на амуниции Корекция на сигурността на обработката на прекъсване на връзката с клиента Корекции на сигурността за обработка на команди в конзолата Корекция на сигурността на комуникациите клиент/сървър Корекция на сигурността на зареждането на модела Поправки за сигурност на зареждането на BSP и WAD Задаването на _cl_a ... прочети още »
 • Категория: Новини
 • Автор: sanitara
 • Публикувано на: 02.21.23 / 13:29
 • Прегледи: 46
Виж всички новини

Навигация