Списък с админи Списък с V.I.P играчи За контакти
Списък с админи Списък с V.I.P играчи
CS:GO стана прекалено фокусиран върху Европа като електронен спорт
Главният изпълнителен директор на Complexity Джейсън Лейк го заведе в Reddit, за да говори за предизвикателствата, пред които са изправени клубовете в Северна Америка поради по-развитата европейска CS:GO сцена. По-специално той спомена, че отборите трябва да прекарат по-голямата част от годината на друг континент, за да могат да се състезават на най-високо ниво. В крайна сметка CS:GO е станал твърде фокусиран върху ЕС като електронен спорт. Да, пандемията изигра роля за това, но резултатът е същият. Базираните в NA организации издържат на брутален график за пътуване, който поставя нашите играчи в постоянно неизгодно положение. NA CS:GO се състезава срещу екосистемата Valorant за очите, но много от нашите излъчвани мачове са от 5 до 7 часа сутринта наше време и очакваме феновете на NA да се ангажират със съдържанието? Трябва да има по-добър баланс на събитията, които се провеждат в различни региони, за да може CS:GO да остане T1 електронни спортове в бъдеще. NA, по-специално, е твърде критичен за финансовото здраве и благосъстоянието на екосистемата, за да обслужва постоянно региона. Ръководителят на Complexity добави към съобщението на генералния мениджър на организацията Греъм "messioso" Пит, който сподели трудния график за пътуване на северноамериканския отбор: само през последните два месеца списъкът е летял 99 пъти и е прекарал 464 часа (повече от 19 дни ) на пътя като цяло. През 2023 г. Complexity се състезава в BLAST Premier Spring Groups 2023, IEM Katowice 2023 и ESL Pro League Season 17, които се проведоха в Европа. Източник: csgo.com
 • Категория: Новини
 • Автор: sanitara
 • Публикувано на: 03.15.23 / 09:47
 • Прегледи - 255
Коментари#0: FrankJScott ( Преди месец )
Please try [url=https://www.google.com/]Google[/url] before asking about [url=https://forum.nicholasjacquet.com/thread-56483-post-862907.html#pid862907]Best Product Site[/url] dd8cded


За да пишете коментари, трябва да влезете в системата, като използвате форума, за да създадете нов акаунт или да влезете във вече съществуващ такъв.
Последни новини

Counter-Strike 2 официално обявен от Valve

Разработчикът на игри Valve официално обяви Counter-Strike 2 , дългоочакваната актуализация на своето водещо FPS заглавие за електронни спортове Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO). Затворена бета версия за Counter-Strike 2 стартира днес за избрани играчи на CS:GO, като пълната игра пристига това лято, съобщи Valve. Counter-Strike 2 ще замени CS:GO след официалното стартиране на играта, отклонение от предишните актуализации на франчайза на Counter-Strike, при които няколко версии на играта — и сцени от електронни спортове — се изпълнява ... прочети още »
 • Публикувано на: 03.24.23 / 06:32
 • Прегледи: 310

CS:GO стана прекалено фокусиран върху Европа като електронен спорт

Главният изпълнителен директор на Complexity Джейсън Лейк го заведе в Reddit, за да говори за предизвикателствата, пред които са изправени клубовете в Северна Америка поради по-развитата европейска CS:GO сцена. По-специално той спомена, че отборите трябва да прекарат по-голямата част от годината на друг континент, за да могат да се състезават на най-високо ниво. В крайна сметка CS:GO е станал твърде фокусиран върху ЕС като електронен спорт. Да, пандемията изигра роля за това, но резултатът е същият. Б ... прочети още »
 • Публикувано на: 03.15.23 / 09:47
 • Прегледи: 255

10 години Counter-Strike: Global Offensive

Най-големият конкурентен FPS от това поколение започна живота си като конзолен порт. Замислен като нова ера за емблематичния франчайз, Counter-Strike: Global Offensive имаше за цел да обедини разделените общности на 1.6 и Source и най-накрая да пренесе Counter-Strike на конзоли, където FPS жанрът се разрастваше бързо. На пълно десетилетие, CS:GO все още привлича 21 милиона играчи на месец и разпродава огромни стадиони за електронни спортове за големи турнири, въпреки че мечтата за успех на конзолата никога не се сбъдна. ... прочети още »
 • Публикувано на: 02.21.23 / 13:39
 • Прегледи: 336

Издадена е актуализация на Counter-Strike 1.6

Поправки и актуализации Коригиран срив на командата viewdemo за определени демонстрационни файлове Поправени са кутии за амуниции, които видимо се появяват при закупуване на амуниции Корекция на сигурността на обработката на прекъсване на връзката с клиента Корекции на сигурността за обработка на команди в конзолата Корекция на сигурността на комуникациите клиент/сървър Корекция на сигурността на зареждането на модела Поправки за сигурност на зареждането на BSP и WAD Задаването на _cl_a ... прочети още »
 • Публикувано на: 02.21.23 / 13:29
 • Прегледи: 277

Регистрация на Nick в сървърите на Fatall-Error.info

Всеки може да регистрира своя ник безплатно в сървърите на Fatll-Error.info След като го регистрирате ще получите префикс [Registered] и никой няма да може да влиза в сървъра с вашия ник. Натиснете зеления бутон от менюто и следвайте стъпките. Приятна игра в нашите сървъри! ... прочети още »
 • Публикувано на: 02.21.23 / 06:03
 • Прегледи: 246

НОВО!!!

Здравейте приятели и фенове на играта. Каним ви да се присъедините към нас в платформата Discord, където можем да си говорим и да се забавляваме още повече!

ЛИНК: https://discord.gg/GFfJCRNGPJ

Поздравеи bringmefans1 и екипът на FATALL-ERROR.INFO!
... прочети още »
 • Публикувано на: 12.23.18 / 20:53
 • Прегледи: 1214

Нов дизайн!

Здравейте, с радост искам да ви представя най-новия сайт за гейм сървъри в България - FaTall-Error

След дълъг труд, безсънни нощи и хъс нашият екип, завърши бета версията на проекта ни, но с времето си ще завършим проекта напълно ...

Ние приемаме всякакви ваши предложения, коментари и забележки, които можете да изразите в форума ни или в контакт формата ни като ни изпратите съобщение ...
Надяваме се на успех и да постигнем това, към което сме се насочили, а именно к ... прочети още »
 • Публикувано на: 02.16.17 / 13:29
 • Прегледи: 1573
Виж всички новини

Навигация