Ако имате проблеми или въпроси относно сайта или форума, пишете в този раздел.
Потребителски аватар Администратор

Автор на темата
Потребител: sed1 [PHP]

Ранг: Администратор

Мнения в темата: 1

Мнения: 123

Регистриран: 10 юли 2018, 22:13

Пол: Мъж

Местоположение: София

Skype: csserversbg1

Никнейм: sed1

Любим сървър: Fatall-Error(Dust2 Respawn+ArmyRank)

Се отблагодари: 6 пъти
Получена благодарност: 8 пъти

Контакти:

Как да докладваме правилно - кога се трият/затварят докладите

Мнение от sed1 [PHP] » 02 дек 2018, 02:04

Тъй като смятам, че доста потребители не са запознати със системата за докладване, тук ще разясня как правилно да докладвате мненията в нарушение.
  • Когато забележите, че някое мнение нарушава Правилата на форума, редно е да докладвате мнението, използвайки бутона за докладване
    Изображение.
  • От падащото меню трябва да изберете правилната точка за доклад, а не някоя произволна. Пример: ако темата е пусната в грешен раздел или с неправилно заглавие, същата трябва да бъде докладвана с т. 6: Грешно заглавие или раздел.
  • В случай мнението да не съвпада с нито една от дадените точки за докладване, използвайте последната опция от менюто и напишете причината за доклада в полето за допълнителна информация.
  • Ако докладът е бил правилен и мнението наистина е било в разрез с правилата, той ще бъде затворен и ще бъдат предприети мерки срещу потребителя, в противен случай докладът ще бъде изтрит.
  • За да разберете дали даден доклад е бил затворен или изтрит, нужно е да проверите e-mailа си, който е свързан с акаунта ви. Разбира се, преди това трябва да сте избрали опцията "Уведоми ме" от страницата за докладване.
  • Ако смятате, че докладът ви е бил неправилно изтрит, можете да се свържете с модератора, който го е изтрил и той ще ви даде подробна информация.
"Нашата любов е невъзможна" - казало балончето и гушнало кактуса!

Отговори

Върни се в “Персонални проблеми/Въпроси свързани със сайта или форума”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост