Заключено
Аватар
Потребител: bringmefans1

Ранг: Site Admin


Мнения: 22

Регистриран на: Вто Май 17, 2022 8:56 pm

Обратна връзка:

Прочети !

Мнение от bringmefans1 » Пон Фев 13, 2023 6:41 pm

1. Писането на кирилица е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Латиницата може да се ползва само при ползване на думи и назования от чужди езици, например английски. Стремете се да пишете грамотно и разбираемо. Неразбираемите мнения няма да се толерират. Забранено е да замествате буквите с числа или най-различни символи.

2. Забранява се разпространението и поддръжката на непозволени средства като: хакове, вируси и прочие.

3. Категорично е забранено да давате линкове към сайтове, които изискват регистрация за да бъдат прегледани или изтеглени нужните за темата файлове. Изключение от последното се прави само на места където рекламата е позволена. Не се допуска умишленото рекламиране на сайтове и сървъри, освен на места, предназначени за тази цел.

4. Писането с главни букви е забранено, същото се отнася и за писането на всяка дума с главна буква, както и всякакви обиди, псувни, заплахи, грубо държание и неуважение към останалите потребители. Не се допуска и уголемяване на шрифта, както и промяната на цвета му в целия пост. Изключение е, когато искате да изтъкнете някоя по-важна част от мнението си.

5. Всеки един потребител има право само на една регистрация във форума. Забранено е да си правите нови профили без причина, при нарушение всички профили освен първият, който сте създали ще бъдат деактивирани.

6. Забранено е да слагате специални титли, имена, рангове и подобна информация на профила наподобяващи "админ", "модератор", "owner" и прочие.

7. При копиране на теми или взимане на информация от други сайтове сте длъжни да предоставите името на оригиналния автор и източника.

Източник: https://www.amxx-bg.info/forum/viewtopic.php?t=232
People talk a lot of shit but that's after I'm gone
'Cause they fear me in the psychical form
Let it be known I'm troublesome

Заключено

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта